Karafler

Lige, stilrene klassikere såvel som snørklede vinkarafler og runde drikkeskåle. Hvem har sagt, at karaflen skal være rektangulær og transparent? Har du netop nu brug for en karaffel, kan vi tilbyde dig flotte varianter, samtidig med at vi har karafler til de helt særlige arrangementer. Til klassejubilæet kan vi eksempelvis tilbyde karafler, der er udformet som kemiflasker, og for at få gang i byturen har vi en karaffel, som går hånd i hånd med matchende shotglas, som fungerer lige så godt til pokeraftenens whiskyarrangement.

Eller vil du måske pimpe halloweenbordet med en skræmmende karaffel indeholdende blodrød vin? En del af vores karafler er særligt effektfulde via iskerner, indbyggede mixerkander eller lysdioder, så du kan overraske gæsterne i festmørket. Så snart du stiller en af karaflerne fra vores sortiment frem på bordet, kan vi garantere en mindeværdig effekt, som vil vare længe - uanset om karaflen bliver tømt eller forbliver fuld.

Savner du et bestemt produkt, eller har du spørgsmål til vores karafler, kan du kontakte os via hjemmesiden. Vi svarer hurtigst muligt og vil gøre alt for at finde netop dit produkt!
Læs mere