Vis hele beskrivelsen

Konfetti

Hvad er fællesnævneren for onklens 50-årsdag, halloweenfesten og frieriet til den, du elsker? Nemlig, konfetti. Hvad er en fødselsdagsfest uden en konfettiregn over fødselsdagsbarnet, en halloweenfest uden orange og sort konfetti i driver, og hvad er frieriet uden rosenblade? Med andre ord - ingen rigtig fest uden konfetti.

I Partykings enorme sortiment finder du alt inden for konfettigenren. Vi har festdekorationerne til enhver lejlighed, uanset om det er en barnedåb, bryllupsfest, halloweenfest eller påskemiddag med familien, det gælder. Leder du efter noget mere effektfuldt, har vi også både konfettibomber og konfettirør, som garanteret vil tilføre det der lille ekstra til din fest. Med en konfettiregn bliver du børnefestens partyking.

Tag et kig på vores brede sortiment og find alt det, du behøver i et konfetti-henseende til årets fester og arrangementer. Med de rigtige dekorationer og effekter vil din fest blive noget udover det sædvanlige. Så gør festen til noget helt særligt og husk, at der altid er noget at fejre. Partyking tager gerne del i festen!

Filter

Viser 327 produkter
castle