Vis større billede

Konfettikanon Rosenblade

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 44
selected_index: 0
39 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Der er få ting, der skriger fest lige så meget som konfetti og en kanon til at skyde konfetti med. Det er lige præcis det du får her, denne letanvendte konfettikanon er fyldt med rosenblade, som du let skyder op i luften. Det øger med garanti feststemningen på få sekunder! Takket være det faktum, at den er fyldt med smukke rosenblade, passer den også godt sammen med Valentinsdag.

Konfettikanon Rosenblade er en konfettikanon som kommer i tre forskellige størrelser, og med forskellige mængder konfetti i. Du kan vælge imellem 40 cm, 60 cm og 80 cm. Jo større en fest jo større en kanon kan du bruge.

Farve: Creme.

Bemærk, at konfettien kan smitte af, hvis den kommer i kontakt med fugt.

Rosenbladene er fremstillet i et syntetisk materiale.

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Evelina for 2 år siden
    Förpackningen är större än vi förväntat oss och väldigt fin. Dock ej använda ännu, så kan inte säga så mycket om innehållet.
    0 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen40471 eller du kan uploade dem manuelt.
castle