Hem
> Festartikler > Kort > Kortæsker

Kortæsker

Kortæsker kan se ud på mange forskellige måder. De kan være store eller små, ensfarvede eller farverige, stilfulde eller mønstrede. Her på Partyking finder du kortæsker i mange forskellige modeller, der er velegnede til forskellige festlige lejligheder.

Sidder du nu og tænker over, hvad en kortæske er, forklarer vi det gerne for dig. Du vil snart forstå, at en kortæske er et must have ved alle de store fester og begivenheder, da den hjælper med at holde styr på gæsternes kort, og at det bliver et dejligt minde fra denne store dag.

En kortæske er en kasse, som ofte er fremstillet af pap, gerne med et hak eller en åbning på toppen. Kortæsken kan anvendes til forskellige festlige lejligheder og står et sted, hvor gæsterne kan placere deres kort og hilsner. Det kan eksempelvis være et tillykke til fødselsdagsbarnet, en lykønskning til brudeparret, tips og råd til en nybagt student eller et par linjer til dåbsbarnet, der kan tages frem og læses engang i fremtiden.

Du kan placere kortæsken på et bord sammen med små kort og en kuglepen, og lad derefter alle gæsterne skrive deres personlige hilsen til festens hovedperson. Når festen engang er forbi, vil kortene og kortæsken være en godt minde fra aftenen. Du kan også anvende en kortæske til andre sjove ting. Måske vil du arrangere en konkurrence, hvor man skal trække kort til festen? Her vil en kortæske være perfekt. Måske vil du gemme gæsternes lykønskningskort på en flot måde? Jep, en kortæske passer perfekt! Eller måske vil du gøre noget spændende og overraskende med bordkortene til festen? Igen er en kortæske lige det, du har brug for! Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad en kortæske kan anvendes til.

Lad os nu se, hvad der findes af forskellige kortæsker på Partyking. De fleste kortæsker kan anvendes ved mange forskellige lejligheder, men der er nogle, der er tilpasset til bestemte fester. Der findes eksempelvis kortæsker med tal, der er perfekte til diverse fødselsdagsfester. En æske, hvor der står 18, kan anvendes til en 18-års fødselsdagsfest, en æske med 50 til en 50-års fødselsdagsfest og så videre. Der findes også særlige kortæsker til bryllupsfester. På disse kan der eksempelvis stå "Just married" eller "Our Wedding Cards". Du skal blot vælge den kortæske, der er bedst egnet til det formål, som du har i tankerne.

Partyking tilbyder en bred vifte af kortæsker i forskellige former, størrelser og farver, og her bestiller du altid hurtigt og nemt. Det bør ikke være kompliceret at shoppe online!

Selvfølgelig tilbyder vi også altid lave priser og hurtig levering. Hvis det er en fest, så kan du selvfølgelig ikke vente for længe på festdekorationerne, eller hvad?
Læs mere
1 hits