Kortspil

Et almindeligt, hæderligt spil kan gøre meget for at sætte fut i stemningen - og her mener vi ikke spil på mobil eller computer uden den rigtige, sociale kontakt. Intet slår et kortspil eller en sjov og moderat udfordrende quiz, når du ønsker at sidde ned og være sammen med venner på en ordentlig måde.

Partyking har i denne kategori samlet flere forskellige varianter af kortspillet - det er blot om at vælge og vrage mellem alle de spil, der findes i sortimentet. Desuden er et kortspil altid godt at have med, når du skal ud at rejse, og det er perfekt at hygge sig med, når du har brug for at fordrive tiden mellem eventuelle forsinkelser.

Partyking har ikke kun de sædvanlige kortspil, men også kortspil i både gigantiske størrelser og i miniformat. Der bliver helt sikkert grinet en del, når de andre deltagere ikke må se ens kort - selvom man er ved at tabe så at sige alt på gulvet.

Quizzer er også gode at fordrive tiden med. Hvem elsker ikke at konkurrere om, hvem der ved mest? Det kan være, at du ikke sidder inde med den største viden, men du kommer helt sikkert til at lære noget nyt i løbet af spillet!
Læs mere