Hem
Temaer Varemærker La Casa de Papel

La Casa de Papel

Du er vel ikke gået glip af den spændende successerie "La Casa de Papel"? Serien handler om en flok røvere, der lukker sig ind på Det Kongelige Spanske Møntværk, ikke for at stjæle pengene, men for at trykke nye pengesedler. Røveriet er ekstremt velplanlagt og overvåges af professoren, der leder gruppen et sted uden for møntværket, mens røverne - klædt i røde dragter og Salvador Dali-masker - tager gidsler, trykker penge og holder politiet i skak.

Gang på gang manipulerer de politiet, og professoren synes at have en plan for hvert skridt i røveriet. I serien kommer du til at følge selve røveriet, men du kommer også til at følge tilbageblikke, der viser, hvordan det store røveri var planlagt, og dermed lærer du professoren, Denver, Rio, Tokyo, Nairobi og alle de andre røvere bedre at kende.

Hvis du er fan af den spanske serie ligesom os, vil du elske denne kategori. Her på Partyking kan du bestille kostumer fra "La Casa de Papel", også kendt som "Money Heist" på engelsk og "Papirhuset" på dansk. Forvandl dig til en klog og sympatisk røver i en rød heldragt. En Dali-maske er et must for den røde dragt, og du kan også supplere med et falsk våben, som vil understreger dit røverlook.

Hvem vil du være fra røverbanden? Måske den gådefulde, stilfulde og evigt kæmpende Tokyo? Den unge, godhjertede Rio eller Denver, der altid ønsker at være god, men hvis humør ikke altid er lige nemt at håndtere? Eller hvorfor ikke professorens halvbror Berlin? Han er vild og skør. Når du iklædt den røde dragt og bærer en Dali-maske over ansigtet, vil ingen genkende dig til festen.

Hvornår er det tid til at klæde sig ud som en af røverne fra "La Casa de Papel"? Jo, kostumer og tilbehør fra "La Casa de Papel" er eksempelvis et perfekt valg, når du er inviteret til en halloweenfest, eller når du går rundt og banker på naboernes døre i forbindelse med trick or treat-runden.

En anden mulighed for at klæde sig ud som en rødklædt røver med en Dali-maske er naturligvis ved en udklædningsfest. Du og vennerne kan også gå sammen, så I sammen forvandler jer til røverbanden. Det bliver effektivt, når en flok rødklædte røvere med Dali-masker gør deres entré i festlokalet.

Bestil kostumer og tilbehør fra "La Casa de Papel" her på Partyking. Så snart vi modtager din ordre, plukker vi den på vores lager og sender den hurtigst muligt. Hurtig levering og lave priser er en selvfølge hos os.

Vi synes, hverken det skal være svært, kompliceret eller dyrt at shoppe kostumer og festdekorationer online. Du er derfor altid velkommen til at scrolle gennem vores sortiment af La Casa de Papel-produkter. Køb dem gerne allerede i dag!
Læs mere