Lady Gaga

Lady Gaga tog verden med storm, da hun med sit platinblonde hår og sine sexede outfits sang om poker i den verdensberømte musikvideo. Hendes kreative tøjvalg har altid fået folk til at kigge en ekstra gang, og med sin kontroversielle, men samtidig moderigtige stil, har hun fanget mange små "monsters", som gerne vil være eksakte kopier af hende.

Både drenge og piger verden over har prøvet at følge Lady Gagas stil ved eksempelvis at få klippet det karakteristiske pandehår, men nu behøver du hverken farve dit hår eller bestille et haute couture-sæt for at vise, hvem dit idol er. Hos Partyking har vi samlet en lang række produkter og ting, som relaterer til Lady Gaga-universet.

Vælg en af vores Lady Gaga-tatoveringer, så du ikke skal pine dig selv under nålen. I denne kategori finder du også flere parykker og vilde outfits, som du sikkert genkender fra diverse sceneoptrædener og koreograferede musikvideoer. Forvandl dig selv, dine venner og hvorfor ikke din hund til 2010'ernes absolut hotteste it-girl ved hjælp af Partyking.
Læs mere