Vis større billede

LED Eyeliner Hvid

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
79 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Tag din makeup og outfit til et helt nyt niveau ved at skabe øjne, som både lyser og blinker! Denne LED Eyeliner Hvid er noget helt ekstra, og de bliver uden tvivl det perfekte tilbehør til udklædningsfester, raves og på natklubberne. Folk bliver nærmest draget mod dine fortryllende øjne.

LED Eyeliner Hvid har et integreret blinkende lys, som lyser i ca. 25 timer og i en hvid farve. Batteriet er inkluderet, og de eyelineren er forsynet med tynde ledninger med en samling, som du placerer over ørerne og bag hovedet. Påfør eyelineren med øjenvippelim. Tryk på knappen på samlingen i ca. 3 sekunder, når du vil tænde lyset. Tryk kort på knappen (1 sekund) for at ændre lysstyrken. Tryk på samme knap i ca. 3 sekunder for at slukke lyset.Fås med 2 vipper i hver pakke.

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Agneta for 1 år siden
    Den funkade ok.
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen42600 eller du kan uploade dem manuelt.
castle