Vis større billede

Tilbehør

LEGO Mumie Børnekostume Deluxe

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
299 kr 449 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Selvfølgelig skal du klæde dig ud som noget uhyggeligt til denne kostumefest, så hvorfor ikke klæde dig ud som legomumien? Så kombinerer du favoritten Lego med en rigtig uhyggelig dragt. Ikke nok med at venner kan se, hvem du efterligner, de kommer til at blive rigtig bange også!

LEGO Mumie Børnekostume Deluxe er et luksuriøst og heftigt kostume som får dig til at ligne legomumien. Kostumet består af en halvmaske hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en overdel, et par bukser samt et par handsker. Kostumet fås i størrelserne Small, Medium, Large og er fremstillet i polyester.

  • Materiale: Polyester, plast
  • Størrelse: Small, Medium og Large
  • Inkl. halvmaske, overdel, bukser og handsker
  • Sko medfølger ikke

Dette er et officielt licenseret produkt

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen53033 eller du kan uploade dem manuelt.
castle