Vis større billede

LEGO Nya Børnekostume Deluxe

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
299 kr 449 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Nya, Kais lillesøster er en stærk pige med meget charme og god selvtillid. Nya er den eneste pige i gruppen, men hun er ikke en dårligere ninja! Når Nya ikke fimler med ninja-moves, elsker hun at komme på nye idéer og opfindelser. Er du også lidt som Nya? Så er dette kostume som skabt til dig!

LEGO Nya Børnekostume Deluxe kommer i størrelserne Small, Medium, Large og er fremstillet i polyester. Kostumet kommer i deluxekvalitet og bliver et rigtig heftigt kostume at have på til halloween- eller nytårsfesten. Kostumet inkluderer en halvmaske hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, samt en overdel, et par bukser og et par handsker.

  • Materiale: Polyester, plast
  • Størrelse: Small, Medium og Large (barn)
  • Inkl. halvmaske, overdel, bukser og handsker
  • Sko medfølger ikke

Dette er et officielt licenseret produkt.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen53040 eller du kan uploade dem manuelt.
castle