Vis større billede

Tilbehør

LEGO Vampyr Deluxe Børn Kostume

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
299 kr 449 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Kan du lide Lego? Kan du også lide at tage til kostumefester? Hvad så med at kombinere de to ting og ankom udklædt som lego-vampyren til næste kostumefest? Det bliver virkelig sejt, og vi tør næsten love, at alle dine venner (med dårlige kostumer) vil blive meget misundelige på dit utrolige outfit!

LEGO Vampyr Deluxe Børn Kostume er et rigtig sejt kostume til børn, som ligner lego-vampyren. Dragten indeholder en halvmaske, hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en overdel, en vampyr-kappe, et par bukser samt et par handsker. Dragten fås i størrelserne Small, Medium, Large og er fremstillet i polyester.

  • Materiale: Polyester, plastik
  • Størrelser: Small, Medium og Large
  • Inkl. halvmaske, overdel, kappe, bukser og handsker
  • Sko medfølger ikke

Dette er et officielt licenseret produkt.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen53052 eller du kan uploade dem manuelt.
castle