Vis større billede

Life-size Dummy

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Vil du snyde forældrene til at tro, at du fortsat ligger og sover sødt i din seng? Skal du indspille en hjemmevideo, hvor du har brug for en stuntdukke? Eller har du måske brug for en doven mannequin? Ja, der findes både mange sjove og nødvendige anledninger til, hvorfor man skulle kunne få brug for en life-size dummy, så hvad er din anledning?

Life-size Dummy er, som navnet antyder, en dukke, som er lige så stor som et menneske. Denne kan du klæde på, som du ønsker det, og den kan dernæst anvendes til en række ting. Klæd dukken ud som Julemanden eller en anden karakter inden festen eller eventet. Det kommer helt sikkert til at gøre succes! Dukken er polstret med et blødt materiale.

Længde: Ca. 180 cm.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen41989 eller du kan uploade dem manuelt.
castle