lion-white-storpack-46180-2
lion-white-chokladbit-1
  • -60%

Lion White Økonomipakke

299,90 kr 

119,90 kr

Lion White er et nyt medlem i Lion-familien. Den eneste forskel er egentlig, at den er dækket af hvid chokolade i stedet for almindelig mælkechokolade, hvilket giver den en ny og lidt sjovere smag end hvad man er vant til. Har du ikke prøvet smagen af USA før, har du chancen nu - den er virkelig lækker!

Lion White Økonomipakke indeholder en opdateret version af originalen, og den er dækket af hvid chokolade i stedet for mælkechokolade. Indholdet består stadig af sprød chokolade, blød karamel og vaffelkonsistens, der sætter gang i smagsløgene!

Sælges i en pakke med 24 barer à 42 gram.

INGREDIENSER: Glukose-fruktosesirup, vegetabilsk olie (palme, shea, palmekerne), sukker, HVEDEMEL, sødet kondenseret MÆLK (MÆLK, sukker), SKUMMETMÆLKSPULVER, VALLEPULVER (MÆLK), maltodekstrin, HVEDESTIVELSE, salt, emulgator (lecitin), hævemiddel/bagepulver (natriumcarbonat), karamelliseret sukker, fortykningsmiddel (karragenan), naturlig aroma (vanilje) og naturlig aroma. Kan indeholde JORDNØDDER, NØDDER OG SOJA. Ændringer i produkternes indhold kan forekomme. Tjek derfor altid produktinformationen på originalpakken. Ved spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Mindst holdbar til: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, hvis ikke andet er foreskrevet.
Art.nr 46180-2

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

16

Spørgsmål & svar

0

Tags