Til toppen
Vis større billede

Magisk Kanin og Tryllestav

first_saleprice.value: 2320
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr 119 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Har du altid gerne villet have en medhjælper ved dine trylleforestillinger? Vi har fundet en kammerat, der gerne vil hjælpe dig med alverdens tricks. Denne kanin er nemlig meget magisk og kan trylle alle og enhver væk! Sørg for at være en god kollega, og så skal alt nok gå som smurt!

Du får her en lille kanin, som du kan styre ved at putte hånden ind i den, præcis som et dukkeshow. Der medfølger også en tryllestav! Er du en rigtig dygtig tryllekunstner, hjælper han dig med at underholde publikum, mens du laver helt andre ting!

Fakta om Magisk Kanin og Tryllestav:
  • Hånddukke, der forestiller en kanin.
  • Tryllestav i plast medfølger.
  • Kan trylle hvem som helst væk.
  • Størrelse: Ca. 39 cm.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen44364 eller du kan uploade dem manuelt.
castle