Marvel-dragter

Bliv en rigtig superhelt ved hjælp af vores virkelig fine Marvel-dragter. Dragterne passer sig lige så godt, når du skal til kostumefest, som når du har brug for at skabe lidt mere spænding i hverdagen. Partyking har et stort og bredt udvalg af Marvel-kostumer til både børn og voksne, så I kan udføre heltegerninger sammen. Marvel eller Marvel Cinematic Universe, som hele navnet lyder, er en mediefranchise i USA. Virksomheden har opbygget et fiktivt univers, som kredser omkring hele verdens trikotklædte helte, som udfører en masse forskellige ting i diverse filmatiseringer. Har du en yndlingssuperhelt? Selv har vi virkelig svært ved at vælge en mellem alle disse aseguder, insekter, edderkopper og muskelbundter. Vi løser det ved at bruge vores Marvel-dragter én ad gangen. Forandring og fornyelse fryder jo! En del fødes til at være superhelte. Det er dog ikke så almindeligt hos os jordboere at blive født med Marvel-dragten på. Med andre ord bør du komme fra en helt anden planet, hvis du skal være født ind i en familie med lange superhelteaner.
Eller må du sætte din lid til at blive bidt eller stukket af et insekt, som kan give dig magiske kræfter. Eller trække en dragt på, ligesom Ant-Man gjorde det i filmen af samme navn. Marvel-dragter giver dig måske ikke rigtig superheltekræfter, men måske giver de lidt mere selvtillid, hvilket jo også kan øge dine præstationer. Og det er vel også superhelteagtigt? Desuden er det ret cool at have en Marvel-dragt på og ligne Hulk, Spiderman, Thor og de andre gutter. Men hvad så med pigerne? De er der selvfølgelig også har er mindst lige så badass som deres mandlige sidestykker. Hvis ikke sejere. Har du set Black Widow som spilles af Scarlett Johanson? Der kan man tale om girlpower! Eller bare power! Hverdagen skal forgyldes, det ved vi alle. En af de bedste måde at sætte guldkant på tilværelsen er at invitere til festligheder. Når det kommer til fest, dekoration, pynt og kostumer, så er Partyking i sit es. Vores tip til tema er selvfølgelig Marvel og hele det store univers af utrættelige heltekarakterer. Så start med at skrive invitationer, og invitér til en storslået kostumefest! Hvilken af vores Marvel-karakterer vælger du? Som vært eller værtinde for festen, skal du selvfølgelig en rigtig cool figur, som kan løse det meste, fra at puste balloner op, dekorere med flag og guirlander, dække bordet og ordne maden. Hvilken af Marvels superhelte fikser mon det?
Både små og store wannabe-helte kan komme til din kostumefest, og du kan finde Marvel-dragter til både børn og voksne. De fleste af Marvel-dragterne fås også tilgængelige i flere størrelser for at passe til de fleste kropstyper. Det er ikke kun voksne, som elsker at gå til kostumefest og klæde sig ud som sin rigtig personlighed. Børn plejer at elske udklædningsfester, så arrangér en kostumefest, næste gang det er tid til børnefødselsdag! Foruden Marvel-kostumer finder du alt, hvad I behøver af tallerkener, bestik og glas til indbydelser og kagepynt. Tænk at samle et helt hold af superhelte under dit tag. Det sker ikke hver dag!
Læs mere