Vis større billede

Melchior Børne Kostume

first_saleprice.value: 11120
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
139 kr 299 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Hvis du er forældre, som skal tage dine tre børn med til kostumefest, er det en god idé, at klæde dem i kostumer, som skiller sig ud i mængden, og som desuden minder om hinanden. Et godt tip er at lade dine børn være de tre vise mænd Balthasar, Kasper og Melchior. Skulle du mod formodning miste dem, så kan du spørge gæsterne, hvor de tre vise mænd er gået hen, og du kommer med garanti til at finde dem med det samme. Hurtigt, nemt og praktisk helt enkelt!

Melchior Børne Kostume er et historisk børnekostume, som forestiller en af de tre vise mænd, nemlig Melchior fra Persien. Dragten består af en beige helkropsdragt med et guld/rødt bælte, en rød kappe med guld kvaster og detaljer samt en guld krone i stofmateriale. Vær opmærksom på at skæg og kasse ikke medfølger.

Materiale: 100% polyester.

Findes i størrelserne Small/Medium og Large/X-Large.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen48034 eller du kan uploade dem manuelt.
castle