vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Mexico

Planlægger du årets højdepunkt i form af en mexicansk fest med musik, mad, tøj og dekorationer, der følger festtemaet? Eller vil du bare gøre tacoaftenen med vennerne lidt sjovere? Hos Partyking finder du både småt og stort, som passer til temaet. Festen får garanteret et muntert og farvesprudlende præg med et mexicansk tema. Lidt af det kan man godt unde sig selv efter en stille tacoaften i en mindre målestok.

Hvis du vil arrangere en større fest, har vi både mandlige og kvindelige mexicanske kostumer, selv mange forskellige slags borddekorationer. Hos os finder du alt fra paptallerkener til krus, lanterner, flaskedekorationer og balloner med et mexicansk tema.

Foruden traditionelle ponchos, sombreros og kjoler med mexicansk tema kan du klæde dig ud som Zorro, skurkenes skræk, eller som en taco! Hvis du vil have en aktivitet til selve festen, kan vi varmt anbefale en pinata, som du kan fylde med passende godter. Med et mexicansk tema bliver festen både munter og farverig, og den mexicanske mad plejer at fornøje de fleste.

Som altid kan du regne med hurtige leveringer og god service hos Partyking. Lad os hjælpe dig med at gøre dine fester særdeles mindeværdige!
Læs mere