Hem
Temaer Varemærker Michael Myers

Michael Myers

Velkommen til dit værste mareridt. Michael Myers er godt nok en fiktiv person fra "Halloween"-filmene, men han kunne lige så godt dukke op ud af det blå og skræmme livet af os i virkeligheden. For hvem bliver ikke skræmt af et menneske, som allerede som barn myrdede sin søster og flere år senere hærgede som seriemorder i sin hjemby? Hos Partyking finder du alt, hvad du behøver til din Michael Myers-forvandling før temafesten.

Den hvide maske i kombination med den rette dragt gør dig klar til en mildest talt gyselig aften. Vil du skræmme dine venner lidt? Så kan du dukke op til halloweenfesten uden først at afsløre, hvem du skal forestille.

Som du nok kan huske, er Michael Myers ikke særlig snakkesalig. Du behøver såmænd blot at indøve de tunge åndedrag, og så kommer det virkelig til at sende kolde gys ud i rummet. Efter et stykke tid bliver du sikkert træt og vil gerne være en del af festen - der er jo ingen, der gider at hænge ud med en tørvetriller af en seriemorder - så giv den bare gas!
Læs mere
2 hits