Monsterkostumer

Hvornår gav du sidst din kæreste en monsterdragt? Aldrig? Jamen, så er det måske på tide at prøve noget andet og lade hende eller ham iklæde sig et monsterkostume, så du kan invitere favoritmonsteret med til næste kostumefest!

Vi har alt fra det uldne og søde honningmonster til klamme, slimede orker.

Monsterkostumer er et populært valg til kostumefester hele året rundt. Eftersom forskellige personer kræver noget forskelligt for at forvandle sig til monstre, findes der alt fra kostumer til masker med Ani-Motion. Ani-Motion indebærer, at masken bevæger sig sammen med dine mundbevægelser. Spændende, high tech og egentlig ret ækelt! Vi har naturligvis også de sjove varianter, der bl.a. inkluderer søde minimonstre i forskellige farver, som barnet nemt kan give nyt liv. Elsker du eksempelvis guldkorn, finder du honningmonsterets dragt med matchende skoovertræk, pelsklædte handsker og honningmonsterets karakteristiske røde jakke.

Hvis du virkelig vil skræmme livet af naboen, kollegerne og klassekammeraterne, har vi Frankenbunnydragter, monsterorker i flere forskellige farver og et stort antal andre skræmmende monsterkostumer på lager. De fleste fås i både voksen- og børnestørrelser. Alting klæder jo som bekendt en skønhed, og monsterkostumer fungerer både til de voksnes halloweenparty og børnene, som skal på trick or treat-tur.
Læs mere