Til toppen
Vis større billede

Morgenkåbe Bride To Be

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Få den kommende brud til at føle sig godt tilpas - arrangér et polterabend for hende. Der er selvfølgelig meget, som skal arrangeres til denne type fest. Du skal blandt andet købe dekorationer, mad, drikkevarer og finde på sjove selskabslege. Sørg for, at hun har det godt i denne lækre morgenkåbe, der er holdt i en hvid farve. Mogenkåben er fremstillet af polyester og bærer trykket "Bride to Be" på ryggen.

Denne morgenkåbe bærer teksten "Bride To Be", og den fås i størrelsen one size til voksne. Morgenkåben er fremstillet af polyester og bliver en hyggelig gave til bruden.

Bemærk venligst, at farvenuancen kan variere.

  • Materiale: Polyester.
  • Størrelse: One size (voksen).
  • Til polterabend.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Helene for 3 måneder siden
    Desværre var der en del løse tråde hist og her, men intet der har givet problemer. Den er meget smuk, dog gennemsigtig på billeder.
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen63122 eller du kan uploade dem manuelt.
castle