Mors Dag

Mors Dag er dagen, hvor vi alle skal tage lidt ekstra hånd om vores kære mødre!
De ønsker sig måske det store, men derfor fortjener de alligevel en gave.

Hos Partyking har vi samlet det ultimative sortiment til alle verdens mødre! Hos os kan du finde flotte glas, fine tæpper, lys med betydningsfulde tekster, bamser, flotte glaskarafler og meget mere!

I Danmark fejrer vi Mors Dag 2. søndag i maj, og det er her, vi tager os ekstra godt af vores kære mødre. Hvorfor ikke købe den perfekte gave for at gøre hende glad? Har du brug for nogle gaveidéer fra eksperterne? Hvad med en rose i ægte guld? Kombinér den eventuelt med lidt belgisk chokolade, og at hele familien kommer og overrasker hende. Vil du hellere overraske din mor med noget blødt og afslappet, kan du give hende en af vores flere hundrede bamser. Du kan ikke gå galt i byen med en bamse, der bærer teksten "Mamma".

På Partyking finder du alt det, der gør lillemor glad på Mors Dag, for det er jo mødrenes egen "fødselsdag" så at sige. Vi har alle de perfekte Mors Dag-gaver, både de sjove og personlige, såvel som de billige og dyre. Hvorfor ikke købe nogle plasticblomster, der aldrig dør, en fin plaid med ærmer eller måske et sjovt kortspil, hele familien kan spille efter aftensmaden?

Køb gaven til Mors Dag hos Partyking!
Læs mere

Populære Kategorier

Alle Kategorier