vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Mors Dag

Mors dag er dagen, hvor vi alle skal tage lidt ekstra hånd om vores kære mødre! De ønsker sig måske ikke det store, men derfor fortjener de alligevel en gave. Hos Partyking har vi samlet det ultimative sortiment til alle verdens mødre – alt fra flotte glas og lys med søde tekster til bamser og flotte glaskarafler.

Hvornår er det mors dag i 2024?


I Danmark fejrer vi Mors dag den 2. søndag i maj, og i år falder det på den 12. maj (2024). Det er her, vi tager os ekstra godt af vores kære mødre. Hvorfor ikke købe den perfekte gave for at gøre hende glad?

Hvad giver man mor på mors dag?


Har du brug for nogle gaveidéer fra eksperterne? Hvad med en rose i ægte guld? Kombinér den eventuelt med lidt belgisk chokolade, og at hele familien kommer og overrasker hende. Hos Partyking har vi sammensat det ultimative sortiment til at gøre mors dag speciel og mindeværdig for mødre overalt! Hos os kan du købe sjove mors dags-gaver, mors dags-kort, mors dags-balloner og meget mere!

Design din egne gaver til mors dag hos os!


Tag et kig på vores kategori for personlige gaver, som du selv desginer. Du kan eksempelvis få mors "yndlingsbillede" trykt på en bamse, trøje, et krus, en flaskeetiket, en ballon og en MASSE andre sjove ting! Det bliver en personlig gave og en unik chance for både at påskønne og samtidig lave sjov med din mor.

Hos Partyking finder du alt til mors dag 2024!


På Partyking finder du alt det, der gør lillemor glad på mors dag, for det er jo mødrenes egen "fødselsdag" så at sige. Vi har alle de perfekte mors dags-gaver, både de sjove og personlige, såvel som de billige og dyre. Hvorfor ikke købe nogle plasticblomster, der aldrig dør, en fin plaid med ærmer eller måske et sjovt kortspil, hele familien kan spille efter aftensmaden?

Velkommen til Partyking for at købe den perfekte gave til mors dag 2024 online – hurtigt, nemt og enkelt!
Læs mere

Populære Kategorier

Alle Kategorier