NASA

Har du booket din næste sommerferie til Månen, kan det være en god ide at tjekke pakkelisten og gøre nogle sidste indkøb, inden du drager afsted.

Her i kategorien forhandler vi produkter, der er inspirereret af NASA og er perfekte til turen op til Månen og beyond. Men selv for dig, som ikke har nogle umiddelbare planer om at forlade jordens tyngdefelt, kan disse produkter være både nyttefulde og sjove. Man behøver f.eks. ikke udsætte sig selv for månenattens bistre minusgrader for at drage nytte af et par flotte astronautsko. De holder også fødderne varme foran fjernsynet på de kolde vinteraftener. Den klassiske formgivning bevirker, at de aldrig kommer til at gå af mode, og så troede du, at moon boots hørte 80'erne til - glem det!

NASA's rumkuglepenne er opfundet for at kunne fungere uden tyngdekraft. Dette betyder, at du eksempelvis kan ligge i sengen og skrive med kuglepennen i hvilken som helst vinkel uden at risikere, at blækket tørrer ud. Perfekt til dig, der skriver dagbog, eller forfatteren af sure sedler, fordi naboparrets højrøstede aktiviteter forhindrer dig i at sove...
Læs mere
5 hits