Vis større billede

Kundebilleder

OppoSuits White Knight Jakkesæt

(17 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
599 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Før i tiden kom ridderne til undsætning, ridende deres på hvide heste. I dag er de mere moderne, så hestene er byttet ud med hvide limousiner. Match limousinen og vælg dette kridhvide OppoSuit næste gang, der er fest! Det supersmarte outfit fungerer lige så godt til sommerfesten som nytårsaften eller til brylluppet. Der medfølger et matchende slips.

OppoSuits er det stik modsatte af de almindelige jakkesæt, bortset fra kvalitet og pasform. De er designet i sjove, usædvanlige mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du anvende dit OppoSuit om og om igen, uden at det mister sin pasform. Vær opmærksom på. at OppoSuits leveres i en slimfit-model. Vi anbefaler derfor, at du vælger den større størrelse, hvis du vakler mellem to størrelser. OppoSuits White Knight Jakkesæt inkluderer:
 • En jakke, som er helt hvid. Den har tre lommer på ydersiden, en skjult inderlomme samt knaplukning foran og ved manchetterne.
 • Et par matchende bukser med lynlås i skridtet og bæltestropper.
 • Et matchende slips.
Fås i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tags

BEDØMMELSER (17)

Bedømmelse

 • Skrevet af Benjamin for 2 år siden
  Jeg blev overrasket over hvor god kvaliteten var i forhold til prisen, havde egentlig forventet noget billigt bras der ikke passede - men der tog jeg fejl! Så hvis andre manglet et billigt sæt, evt et der er så billigt at man ikke græder snot over at ødelægge det på en druktur - så er det her sættet!
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Mikael for 1 år siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar )
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen31871 eller du kan uploade dem manuelt.
castle