Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Paraplyer

Vejrudsigten siger, at det bliver solrigt i morgen, og risikoen for nedbør er lig med nul. Ja, vi har alle hørt det før, og vi ved alle, at vejrudsigterne kan være upålidelige, når det virkelig gælder. Men nogle gange kan man ikke lade være med at håbe. Især i dette land, hvor sommeren er så kort. Selvfølgelig øser regnen ned dagen efter, og så står du der uden en paraply over hovedet. Det kan jo også være, at du slet ikke har en paraply derhjemme, fordi du altid "taber" den. Vi forstår hvorfor. Selvom det nok er en handy paraply, er dens design måske ikke særligt bemærkelsesværdigt i sig selv - og derfor "blæser" den måske væk, sådan lidt med vilje?

Vi vil nu gerne hjælpe dig med at finde et bedre alternativ. Vi har mange unikke paraplyer i vores sortiment, som sikrer, at du aldrig mere glemmer din paraply i busser, toge, og hvor du nu ellers plejer at lægge dem. Nogle er endda så brede, at to kan gå under den - praktisk og romantisk.

Skal du til en speciel fest, hvor du skal klædes ud, har vi nogle super søde paraplyer, der virker mere som et tilbehør end en egentlig beskyttelse mod regnvejret. Det kunne eksempelvis være et perfekt supplement til et kostume.

Filter

Viser 17 produkter
castle