Pin Wheels

Pin wheels er festlige dekorationer, der er bedst egnet til udendørs brug. Når vinden blæser, og vinden får fat i dekorationerne, begynder de at snurre. Det skaber en dejlig effekt. Møllerne er fastgjort til pinde, så du nemt kan placere dem direkte i jorden eller i en blomsterkrukke. Du kan også bare holde en vindmølle i hånden og lade vinden ramme den. Børnene elsker dét!

Du kan få pin wheels i en række forskellige farver og størrelser. Her på Partyking kan du vælge og vrage! Måske ønsker du dem i en skinnende rød, lilla, grøn eller blå nuance? Eller måske med et sjovt mønster? Vi tilbyder et utal af forskellige vindmøller, så du kan finde din personlige favorit. Hvad skal du gøre med en vindmølle, hvis du ikke bare vil holde den oppe mod vinden? De mindre møller kan anvendes til at dekorere drikkevarer og fingermad med. Du skal blot placere en mølle i et drinkglas eller i fingermaden. Nu kan du overraske gæsterne med en bakke med små lækre snacks med masser af farverige vindmøller eller farverige drinks med roterende pin wheels.

Der findes også små vindmøller, som er fastgjort på et sugerør. De bliver en stor succes! Disse pin wheels er perfekte til en sommerfest i haven, en skoleafslutning, en Sankt Hans-fest med vennerne eller hvorfor ikke et sommerbryllup? Du kan også placere en mølle i børnenes festposer til fødselsdagsfesten. Det vil blive en sjov overraskelse, som børnene virkelig vil elske.

Som sagt er der også større in wheels, der er perfekte til udsmykning på en altan eller i en have. Det vil blive en smuk havekunst og er en perfekt gaveidé til vennen, der elsker sjove dekorationer i haven. De klassiske pin wheels er værdsatte af alle, både store og små.

Tjek allerede i dag Partykings store udvalg af pin wheels. Først skal du tænke over, hvordan du vil anvende den. Som en havedekoration eller som en festdekoration? Vælg derefter vindmøllen, som passer bedst til formålet.

Vi leverer alle ordrer lynhurtigt, så du hurtigst muligt kan få glæde af dine pin wheels. Vi tilbyder desuden favorable priser.

Fester og festartikler er en vigtig del af livet, så det er klart, at det skal være nemt, billigt og hurtigt at bestille dem online. Køb nu hos Partyking!
Læs mere
3 hits