Quizspil

Det er altid sjovt at teste sin egen, sine venners eller familiemedlemmernes paratviden i forskellige sjove quizspil.

Selvom vi i dag ofte vælger vores underholdning på skærmen, er det sjovt med spændende analoge spil med spørgsmål, hvor man samles rundt om bordet og har det sjovt. Quizspil kan spilles med 2 spillere og opefter, hvorfor hele familien kan være med. Man kan også samle sine venner og få en rigtig sjov aften ud af det. Særligt til forfester eller almindelige fester kan et quizspil blive en stor succes. Måske vil du udfordre dine venner i forskellige intime quizspil som "Jag Har Aldrig", "Vem i Rummet", "Om Sanningen Ska Fram", "Opassande", eller "Pinsamhetsfaktor"?

Med disse quizspil kan alle mulige hemmeligheder dukke op til overfladen og bidrage til en ekstremt sjov stemning, som man sent vil glemme. Dette er en aldeles god anledning til at lære hinanden at kende på et mere intimt niveau, og man bliver måske tættere venner end tidligere.

Andre gode quizspil, som kan anvendes i forbindelse med en fest, er eksempelvis "Skål!" eller "Pub Quiz". På denne måde kan man sammen skabe en rar og hyggelig stemning i hjemmet i stedet for at tage videre ud i byen.

Har du lyst til at bevæge dig væk fra de pinlige og intime ting, findes der naturligvis også quizspil, som tester jeres særlige viden og paratviden. Her kan man dyste mod hinanden og gøre spændingen endnu mere intens, gerne ved at vælge en helt bestemt præmie.

Du kan også vælge at invitere til en middag og derefter tage quizspillet frem fra reolen. Valget kunne falde på "Beer IQ", "Music IQ" og "Wine IQ". Disse spil er uhørte interessante, og kan man ikke svarene, lærer man til gengæld en masse under spillet.

Vores sortiment af quizspil giver dig virkelig mange gode timer. Går du efter et emne, som du er god til, eller vil du lære lidt mere om nye områder, findes der mange temaer i udvalget. Du kan f.eks. satse på et quizspil om et land og tjekke, hvor meget du egentlig ved om dette bestemte land, udfordre dine nørdede venner i tv-serier eller se, hvem der ved mest om sport.

Quizspil bringer spænding og tempo ind i sammenkomsten. Man suges nærmest ind i spillet og glemmer alt omkring én.

Quizspil er også et hit på rejsen, eller når man har inviteret til en middag. Børnene skal også være med i quizspillets verden. De får chancen i "Krossa Föräldrarna". Her kan de stille forældrene mod væggen og se, hvor meget de ved om børnenes interesser.

Quizspil er velegnet til alle aldre og personligheder, det gælder bare om at finde det tema, som lokker mest.

Køb dine quizspil nemt og enkelt hos os online. Vi tilbyder både gode priser og en hurtig levering.
Læs mere