Ridderkostume

Når du købet ridderdragter hos os på Partyking, så forsyner vi dig naturligvis med det, du har brug for, for at blive en festlig knægt. Med vores variationsrige udvalg af ridderdragter kan du selv vælge, om du vil være en ridder i en skinnende rustning, en korsfarer eller en humoristisk knægt. Ridderne havde sine glansdage i Middelalderen, men hvis sandheden skal frem, så er de aldrig rigtigt forsvundet. Blandt børn i alle aldre lever de videre i lege og eventyr. For voksne giver vores ridderdragter en chance for atter at blive barn igen og iklæde sig rollen som sin helt, selvom det bare er til en temafest eller halloween én gang om året. Temafest for voksne - Fantasy-bølgen er kommet for at blive, og ingen fortælling er komplet uden helten, som er inspireret af ridderne fra Middelalderen.
Derfor er det også blevet umådeligt populært at arrangere temafester med netop riddertema. Vi har de ridderkostumer og parykker, du behøver for at blive Jon Snow, Ivanhoe eller en anden af de riddere, som findes i historiebøgerne. Ridderne var adelsmænd og friherrer, som kunne bistå egne soldater og våben. Deres fester var storslåede, og livet adskilte sig meget fra arbejdernes. Så derfor skal du give den gas, når du skal til fest med riddertema. Er det en fest kun for voksne, så kan du gøre det med et glimt i øjet, da vi også har humoristiske ridderkostumer. Nogle hvor humoren er lidt under bæltestedet, og som får de skønne møer til at rødme. Vi har naturligvis alle de vigtige accessories, såsom forskellige middelalderlige legetøjsvåben, så din ridder skal blive den sejeste til festen.
Ridderdragter til børnefødselsdag - vi har flere forskellige slags ridderkostumer i børnestørrelser. De fleste børn har en gang i livet en prinsesse-og ridderperiode, og vores ridderkostumer kan naturligvis anvendes til lege til hverdag. Når du arrangerer en børnefødselsdag med riddertema, kan du virkelig skeje ud, både når det gælder tøj og snacks. Husk, at også forældre bør deltage udklædte, som ridder. Riddere var datidens elitesoldater, men de gik ikke altid rundt i deres rustninger, stridsudklædte, men havde også hverdagsagtigt middelaldertøj på, så der er meget at vælge imellem. Som med alle temafester, betyder detaljerne meget for oplevelsen. Find på lege, som passer til riddere, eksempelvis turneringer. Ikke med rigtige våben selvfølgelig, men med skarpskydning med legetøjsbue-og pil, eller sætte en nål på en lang pind og se, hvem som kan prikke hul på flest balloner. Et andet tip er at slå fødselaren til ridder, eftersom det er dennes dag.
Det er kun fantasien, som sætter grænser, men vi lover, at med en ridderfest med smukt udstyr og riddertøj, vil denne lille dreng eller pige falde i søvn med et smil på læben, når dagen er til ende. Vi har alt, hvad du behøver for at dække op til en stor fest med riddertema. Tag dine venner med til Middelalderen og de svundne, legendariske dage. Vil du være ridder alene til festen, har vi også andre dragter, som passer til dine venner til festen med riddertema. Hvad siger du til en hest, gøgler eller en ungersvend? Uanset valget af kostumer, har vi altid hurtige leveringer.
Læs mere