Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Shorts

Shorts er vidunderlige at have på, når sommervarmen slår til, og selvfølgelig vil du have et par dejlige shorts, der yder dine ben retfærdighed, samtidig med at luften kan cirkulere på passende vis.

I modsætning til bukser lader shorts dine ben se dagens lys - på den måde bliver de ikke ved med at ligne asparges eller stikkelsbær.

Indtil begyndelsen af 1900'erne var shorts forbeholdt unge drenge, mens bukser blev anset som mere passende for voksne mænd. For kvinder var shorts længe ikke noget tema, da de afslørede alt for meget bar hud. Først efter Anden Verdenskrig, hvor mange soldater i tropiske områder var iklædt shorts, vandt denne beklædningsdel gradvis en social accept.

Heldigvis kan alle i dag bære shorts (i de fleste tilfælde), uanset om du er voksen eller barn, kvinde eller mand. Ingen behøver længere at gå med sved dryppende fra knæene på de varme sommerdage. Shorts fås i dag i mange forskellige modeller og længder. Tag et kig på vores udvalg og tjek, om vi ikke har et par, der er lige dig.

Filter

Viser 6 produkter
castle