Shrek

Lige siden lanceringen af filmene om Shrek har den grønne sumptrold og hans venner været folkekære ikoner. Hos Partyking elsker vi Shrek med hele vores grønne hjerte, og vi tilbyder derfor en række merchandises til kanonpriser.

Shrek er måske ikke drømmeprinsen, svigermors drøm eller en typisk skønhed, men han lykkes dog med at charmere prinsessen Fiona. Shrek og hans venner byder på eventyrlige stunder, og vi synes selv, at denne grønne og godhjertede trold er helt vidunderlig.

Vi lover, at dine kammerater kommer til at være helt grønne af misundelse, når du dukker up som en af karaktererne fra Shrek-universet. Bliv festens naturlige midtpunkt og kør Shrek-temaet helt ud! Bestil i dag, og så dukker sumptrolden op inden for få dage i din postkasse.

Vores Shrek-produkterne holder en yderst god kvalitet. Et flertal af de kostumer og produkter, vi tilbyder, er desuden licenserede, hvilket er et kvalitetsstempel af rang. Led efter din favoritkarakter her hos Partyking. Shrek beviser, at grønt faktisk er skønt. Tag til udklædningsfest som Shrek, og aftenen kommer til at blive shrektacular!
Læs mere