Hem
> Temaer > Varemærker > Skipper Skræk

Skipper Skræk

På denne side finder du flere populære produkter, som relaterer til vores alle sammens Skipper Skræk. Du finder godt nok ikke noget spinat, men kan i stedet på en meget troværdig måde fake din styrke i flot kostume tilhørende sømanden og kaptajnen Skipper Skræk (med det engelske navn Popeye).

Hvis du ikke ligefrem føler dig som en Skipper Skræk, falder du måske for en af de andre karakterer fra den amerikanske serie, som har beholdt sin popularitet fra før århundredes begyndelse. "Skipper Skræk" er en tegneserie, som i begyndelsen figurerede i den amerikanske dagspresse, og den gik oprindeligt under navnet "Thimble Theatre". Siden seriens fremkomst er det blevet til tegneseriehæfter, animerede kortfilm, tv-serier og endda en spillefilm.

Foruden Skipper Skræk forekommer der en lang række andre skønne karakterer. Bluto - eller Brutus - er Skipper Skræks ærkefjende og rival, mens Olivia (Olive Oyl på engelsk) i løbet af serien bliver Skipper Skræks kone. Et kostume fra Skipper Skræk-universet passer til enhver udklædningsfest, og du bliver straks genkendt. Måske serverer de andre deltagere straks spinat, når du træder ind af døren!
Læs mere