skolpojke-maskeraddrakt-1

Skoledreng Kostume

299 kr

Vælg variant:

Vis størrelsesguide
 • Sandra
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Heppekorsledere og uskyldige skolepiger må støtte sig til væggene, for her kommer en skoledreng, som har styr på tingene! Han ser i hvert fald sådan ud i tøjet, men i virkeligheden er han sikkert fuld af skøre påfund og drengestreger! Tag dette stilfulde kostume på, og du kan automatisk begynde at opføre dig præcis, som da du gik i skole. Det bedste er, at du kan slippe godt fra det hele, da du "bare" spiller en rolle! Perfekt for dig, der elsker festlige narrestreger!

Skoledreng-kostumet inkluderer en blazer, et par shorts, et skjortebryst, en kasket og et slips. Blazeren er sort og af en enkel model. Den har en rød krave, to røde knapper foran og et dekorativt mærke på brystet. Shortsene er sorte og har elastik i taljen for at give en god pasform. Skjortebrystet er hvidt med en ternet del. Kasketten har et matchende, ternet parti, er rød og sort og har et dekorativt mærke på siden. Slipset er sort og sættes nemt fast på skjortebrystet. Sko, strømper og blok indgår ikke. Supplér gerne med lignende elementer for et udseende som det på billedet.

Størrelse: One size (voksen).