Til toppen
Vis større billede

Solcellefigur Kaktus

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 21
selected_index: 0
39 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

En lille solcellefigur på kontoret eller et andet passende sted, hvor der behøves lidt opmuntring, er et sikkert middel til at give humøret et løft. Takket være den lille solcelle behøver du ikke bekymre dig om at skulle skifte batterier, i hvert fald ikke så længe solen står op om morgenen. Via solens stråler vil denne lille kaktus med sombrero vinke til dig!

Solcellefiguren er en lille plastfigur i form af en kaktus med sombrero og moustache. Når den er ladet op ved hjælp af solcellepanelet, bevæger den armene.

Mål: Ca. 9 cm.
Materiale: Plast.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Lars for 8 måneder siden
    Solcellsfiguren fungerar som den ska, men den låter varje gång den snuddar i botten av hålet där armen går upp och ner, och det låter som ett tidtagarur, vilket gör mig stressad, vilket i sin tur har gjort att jag har fått sätta dit en liten lapp, så nu har jag den bara som dekoration dvs. den rör inte på sig.
    1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen50375 eller du kan uploade dem manuelt.
castle