Sparebøsser

Vi har den perfekte gave til den sløsede kammerat med de dårlige vaner - eller dig selv - en sparebøsse!

En sparebøsse er en fin fødselsdagsgave til den lille baby, farmor eller den, som har alt. Man kan som bekendt aldrig spare for mange penge, og der findes vel ikke noget, der er så sjovt som at se pengene vokse? Vores sparebøsser giver dig chancen for at gøre noget godt med dine penge, så de ikke bare ligger og flyder i sofapuderne og andre besynderlige steder. Lad dem vokse i en sparebøsse og lad det være begyndelsen på noget, du længe har ønsket dig. Du kan holde styr på din økonomi med vores sparebøsser - og så endda på en sjov måde.

Sparebøsser kan skabe en ny trend i familien, og måske får I bugt med de dårlige vaner, win win med andre ord! Sparebøsserne giver ikke bare moneter i kassen, men pryder også indretningen. I vores sortiment finder du sparebøsser til al valuta og i enhver stilart!

Partykings sparebøsser gør det sjovere at spare op. Ikke nok med det, så fås de også til en god pris. Ønsker du at spare op til en rejse, en elguitar eller egen hest? Hvorfor så ikke gøre det på en sjov måde? Alt, hvad der er sjovt, går som bekendt meget nemmere!
Læs mere