Spice Girls

Idolkortene, verdensturnéerne, filmen og 100% Girl Power! Spice Girls var virkelig tidernes største pigeband, og alle vi, som voksede op i 90'erne, kan utvivlsomt huske, hvordan vi forsøgte at danse med til deres musikvideoer mere end en gang. Hvem var din favorit? Elegante Posh Spice, gale Scary Spice eller søde Baby Spice? Kælenavnene gjorde det virkelig let for folk at huske alle pigerne i dette unikke Girl Power-band.

Nu kan du genopleve 90'ernes glansdage ved at klæde dig ud som et af medlemmerne fra Spice Girls. Det bliver ret nemt at definere looket. Melanie C gik jo for det meste altid rundt i sportstøj, Geri havde kort stramt tøj, Melanie B dyrkede leopardmønster, Emma havde håret sat op med to sløjfer, og Victoria klædte sig elegant og helt i sort. Du finder alt det nødvendige Spice Girl-udstyr her hos Party King. Der er et hav af valgmuligheder!

Du kan også gå et skridt videre ved at planlægge en udklædningsfest, der er tilegnet denne popgruppe. Syng og dans med til musikvideoerne til ”Wannabe” og ”Spice Up Your Life” for en enkelt aften og mærk nostalgien blomstre!
Læs mere