Spiderman

Blandt alle seriefigurerne er Spiderman en hyppig favorit, når det kommer til udklædning, hvilket ikke er særligt underligt, når man tænker på alle de vilde kræfter, han besidder, og så må vi jo ej heller glemme den übercool dragt. Uanset om du bare vil have masken eller hele dragten, kan du roligt regne med Partykings hjælp. Vi har et utroligt udvalg af kostumer og accessories.

Du foretrækker måske i virkeligheden Andrew Garfield i stedet for Tobey Maguire som Spiderman/Peter Parker - eller omvendt. Det spiller ingen rolle, for vores kostumer har hentet inspiration fra begge filmatiseringer! Din drøm kan nu gå i opfyldelse, og for en enkelt dag får du chancen for at være i din superhelts sko.

Måske er der er ikke nogen Mary Jane at redde denne gang, men i en Spiderman-udklædning kommer du uden tvivl til at lyse op ved udklædningsfesten. Er dit barn særligt forelsket i Spiderman, vil Spiderman-temaet være et oplagt bud på et festtema, så I i fællesskab kan genskabe heltens myteomspundne verden. Med vilde motiver på servietter, paptallerkener og krus kommer fødselsdagsbarnet til at mindes denne fest i lang tid fremover.
Læs mere