Spøgelseskostumer

For børn er det ultrapopulært at klæde sig ud som spøgelse ved at slynge et hvidt lagen hen over hovedet. Det kan dog være en fordel at kunne bevæge armene og se ud gennem dragten, hvilket er en af de mange grunde til, at vi anbefaler dig at tage et kig på de adskillige spøgelseskostumer her på siden.

Vi forhandler de helt klassiske spøgelseskostumer, som minder om den klassiske lagendragt, men vi tilbyder endda også de mere kropsnære spøgelseskostumer til dig, der vil have en lidt større uuuh-effekt. Uanset om du er til det ene eller det andet, er vi sikre på, at du finder det rigtige her hos os.

Findes der spøgelser i virkeligheden? Der findes mange, som med sikkerhed siger, at de har set eller hørt mindst et spøgelse. Der findes endvidere flere gamle huse og slotte, hvor gamle slotsfruer og riddere siges at spøge og rasle med kæder om natten. Hvad enten der er tale om de rene hallucinationer eller ej, forbliver spøgelset en del af vores moderne myter, og der findes utallige bøger, tv-serier og film, som kan give inspiration til udformningen af dit spøgelseskostume.
Læs mere