vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
starbucks-frappuccino-caramel-74746-2

Starbucks Frappuccino Karamel

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

29,90 kr

1-stk

På lager (5 stk.)
Er du lidt doven, når det kommer til at lave kaffe om morgenen, og plejer du tit at tage et smut forbi Starbucks for en take-away-kaffe i stedet? Nu behøver du ikke tage flere omveje på vej til arbejde. Køb i stedet nogle flasker frappucino karamel til køleskabet, så du kan nyde kaffen derhjemme eller på farten. En lækker kaffedrik med en uimodståelig karamelsmag!

Starbucks Frappuccino Karamel er en drik, der er fremstillet med samme topkvalitet som på caféerne, og den espresso-ristede arabica-kaffe er 100% fairtrade. Drikken sælges enkeltvis i flasker på 25 cl og smager bedst afkølet. 

Ingredienser: Letmælk (75%), Starbucks® Arabica-kaffe (vand, kaffeekstrakt) (18,2%), sukker (6,5%), karamelsmag (indeholder mælk), surhedsregulerende middel (kaliumcarbonat). Højt koffeinindhold (30 mg/100 ml). 

Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har minimum 4 ugers holdbarhed fra købsdato, med mindre andet er angivet.
Art.nr 74746-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags