Vis større billede

Sumptræ Rekvisit

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Hængende skeletter og flåede kranier er ikke lige så uhyggelige, når du hænger dem op i dit værelse, som hvis du hænger dem i et træ. Dit tapet og bøgerne er nemlig ikke særligt frygtindgydende. Et nøgent træ i fuldmåne er derimod virkelig uhyggeligt! Forestil dig, at du sidder derhjemme, og strømmen er gået, og du har kun mørket tilbage. Pludselig kan du høre stormen hvine ved vinduet. I fuldmånens skær ser du en krop svaje frem og tilbage i en snor fra en af grenene. Dét er uhyggeligt!
Denne følelse kan du nu skabe i din stue ved hjælp af dette uhyggelige "sumptræ".

Rekvisitten stiller du i din stue eller have under halloweenfesten for at skabe den helt rigtige gyserstemning for dine gæster. Træet i sig selv er ikke helt så uhyggeligt, men giver en spændende stemning.

Mål: Hele 195 cm højt!

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen28638 eller du kan uploade dem manuelt.
castle