SunTrip

Kan du huske den klassiske svenske komedie "Selskabsrejsen" med Lasse Åberg, der både spillede hovedrollen og var instruktør? Det er faktisk blevet noget af en kultfilm, og det er måske ikke så mærkeligt endda. Er der noget mere nordisk end at tage på chartertur til et varmt Middelhavsland?

"Selskabsrejsen" handler om den noget fortabte mand Stig-Helmer, der for første gang skal til den fiktive by Nueva Estocolmo (Ny Stockholm) på De Kanariske Øer. På rejsen lærer han den norske jetsemand Ole Bramserud at kende. Allerede på flyet er der en klassisk scene, hvor Stig-Helmer forsøger at fylde sit glas med appelsinjuice ved at trykke på en af knapperne på loftet over flysædet. Det fungerede ikke helt så godt! Ved ankomsten til hotellet inviteres alle gæster til et velkomstmøde af arrangørerne SunTrip. Og som du nu nok begynder at forstå, nærmer vi os grunden til, at vi lige har fortalt om filmen "Selskabsrejsen"...

Her på Partyking kan du købe flere seje SunTrip-produkter. Hvad med en stoftaske med det gule og røde SunTrip-logo? Den er perfekt, når du er på jagt efter mælk i supermarkedet såvel som på ferieturen, hvor du kan opbevare solcreme og solhat i tasken.

Og apropos solhatte – selvfølgelig er der også en solhat med SunTrip-logoet i vores produktsortiment! Trendy, stilfuldt og perfekt valg, som beskytter mod solen på stranden! Hvis du ikke er til stoftasker eller solhatte, er det måske bedre med en T-shirt, en bæltetaske, en tanktop eller et krus? Det stilfulde SunTrip-logo er naturligvis tilgængeligt på alle disse produkter.

For at kunne introducere vores andre produkter fra SunTrip-mærket skal vi præsentere to nye figurer fra "Selskabsrejsen". Du vil nok kunne huske Berra spillet af Sven Melander og Robban spillet af Weiron Holmberg. Deres mål med turen er at finde Pepes Bodega, hvor rygterne går på, at der sælger 80% rom i vinflasker. Hvis du genkender citatet "Man var nykter i morse, men nu börjar det ordna upp sig", så er det hentet fra "Selskabsrejsen". Vi har også en T-shirt, der bærer teksten "Ikväll får 107 svenskar gonorré". Jep, filmen Selskabsrejsen har lært os en masse gode ting! Her på Partyking kan du købe en række smarte T-shirts med disse kendte citater. En passende bluse til sommerens badeture og soleventyr samt en sjov bluse, som kan bæres til en fest eller udklædningsfest.

Er du klar til at bestille et SunTrip-produkt? Ja, det tænkte vi nok! Her på Partyking bestiller du nemt dine produkter online til ekstra gode priser og med hurtig levering.
Bestil i dag, og du er klar til festen eller ferieturen.
Læs mere