Hem
Temaer Varemærker The Godfather

The Godfather

Klassikernes klassiker - der findes få, som kan konkurrere med The Godfather himself. Vi har sammensat en garderobe, som man nemt ville kunne finde i The Godfathers hus. Det gør det ekstra nemt at efterligne eller shine figuren op, som du ønsker det - uanset størrelsen på krop eller pung.

Har du derimod mere lyst til at fremvise din interesse for kultklassikeren i hverdagen, kan vi tilbyde T-shirts af en kvalitet, som kan få en hvilken som helst italiensk gentleman til at føle gåsehuden. Klæd dig ud som mafiabossen, når du føler, at det er tid til at slippe din indre Godfather løs. Vores kostumer giver dig masser af pondus, så gør klar til at stjæle rampelyset fra alt og alle. Du er jo trods alt The Godfather.

Hvis du savner et kostume eller nogle accessories her i kategorien, kan du nemt kontakte os direkte. Du kan nå os via telefon og e-mail, og vi giver lyd fra os hurtigst muligt. Denne kategori levner ingen uberørt eller underdressed - for vi har givet dig et tilbud, som ingen kan afslå!
Læs mere
2 hits