Hem
Temaer Varemærker The Mandalorian

The Mandalorian

"The Mandalorian" er en serie, der foregår i "Star Wars'" fiktive univers. Handlingen foregår 5 år efter Jedi-riddernes tilbagevenden og 25 år før filmen "The Force Awakens". I serien kan du følge en mandalorian på forskellige eventyr. Den mandalorian, du kommer til at hænge ud med, hedder Din Djarin, og han er dusørjæger - en kriger, der støder ind i den søde Baby Yoda, og så tager eventyret ellers en helt ny retning.

Baby Yoda er naturligvis meget speciel og har stærke kræfter. Han ligner en lille miniudgave af Yoda, men han er faktisk 50 år gammel. Han tilhører simpelthen en art, der ældes meget langsomt. Det umage par Din Djarin og Baby Yoda tager sammen på mange ture og missioner over hele galaksen, og det er meget spændende at følge med. I serien møder vi også mange andre farverige karakterer, men også en del grimme monstre. Serien er dramatisk, men byder også på gode grin. Vidste du i øvrigt, at musikken til "The Mandalorian" er komponeret af den svenske komponist Ludwig Göransson?

På Partyking kan du købe forskellige gadgets fra "The Mandalorian", såsom en sej papfigur, der skildrer en mandalorian. Det bliver en super sej indretningsdetalje, som du kan placere på en hylde eller i et vindue. Hvis du vil have et lille sødt tøjdyr, som forestiller Baby Yoda, har vi selvfølgelig også dét.

Er du ægte Star Wars-fan, er det et samleobjekt. Super smart at placere på en hylde, helst sammen med andre Star Wars-gadgets, men Yoda-bamsen kan naturligvis også fungere som en hyggelig bamse for dig, der ønsker en nuttet ven. Her finder du også en holder, der repræsenterer "The Mandalorian" samt en holder, der forestiller Baby Yoga. De fungerer som ladestationer til spilleenheder og mobiltelefoner. Hermed får du en sej indretningsdetalje, samtidig med at du får en praktisk ladeenhed. Hvis du kan lide "The Mandalorian", kan det ikke blive meget bedre.

Hvis du elsker puslespil, kan du satse på et puslespil med et tema om "The Mandalorian" med forskellige karakterer fra "Star Wars". Puslespillet har 500 brikker, så du kan pusle med brikkerne et godt stykke tid, før hele puslespillet er samlet. Du kan få hjælp af en ven, hvis du vil. Puslespillet er en super gaveidé til venner og familie.

Hvis du er klar til at tage på eventyr til en galakse langt, langt væk, så tjek Partykings produkter fra "The Mandalorian". Du kan forvente dig en dejlig og spændende rejse med vanskelige missioner, hårde kampe, skræmmende fjender og nogle meget sjove situationer.

Du er stadig med, ikke? Bestil produkter fra "The Mandalorian" her på Partyking!
Læs mere