Tøfler

Tøfler er guld værd i hverdagen for alle - mand som kvinde, gammel som ung. Vi har i denne kategori samlet et bredt sortiment med dyriske, barnlige og kropslige venner til fødderne i en række forskellige modeller og materialer.

Læn dig tilbage i sofaen og klik dig frem til et par tøfler eller to for at finde dine nye favoritter. Nogle har hår, andre er fluffy, men de holder alle på varmen og er samtidig bløde. Disse tøfler kommer til at gøre morgenstunden meget bedre og løfter den til en højde, der kunne minde om My Fair Lady. For her er det bare at lade fødderne glide hen over gulvet, når du stiger ud af sengen! Glid let og elegant mellem seng, køkken og alle hjemmets rum på en måde, du aldrig har oplevet før.

Vi føler, at du kommer til at føle en mindre tøffel-frelsning efter at have prøvet et par af disse skønheder. Har du tidligere set et par her på siden, som nu er udsolgt fra vores lager, eller har du noget, du gerne vil spørge ind til? Så kontakt os meget gerne. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og lover, at vi vil gøre alt for at få fat på dine nye, bløde favoritter!
Læs mere