Tøjdyr

Hvem elsker ikke tøjdyr? Store og små mennesker, alle smelter vi som is med et lille tøjdyr i skødet. Men hører du til den hårde liga, er det måske ikke et sødt nuttet tøjdyr, du ønsker dig. Derfor har vi naturligvis også tøjdyr, der er velegnede til hårde typer.

Hvis du ønsker at føle dig sej, cool og slem - men stadig ønsker et tøjdyr, er du kommet til det rigtige sted. Her har vi en masse tøjdyr af den slags, du ikke finder hvor som helst. Dine venner vil sende misundelige og længselsfulde blikke, når de ser, hvem du deler seng med.

Vi forhandler også de frække krammedyr, der forestiller populære figurer og karakterer, som du kender fra tv-skærmen eller biografen. Der er også en hel del af bamserne, der fungerer som gave til studenten eller kan gives væk som en lille gave når som helst. Overrask din kæreste med et sødt tøjdyr, og så har du måske garanteret banet vejen for en rigtig hyggelig aften. Blødt legetøj er ligeledes en gave, som aldrig går af mode og altid går lige ind hos både folk og fæ.
Læs mere