Hem
Temaer Varemærker Troldmanden Fra Oz

Troldmanden fra Oz

Leder du efter de flotteste produkter, som er forbundet med denne fantasifulde historie om "Troldmanden fra Oz", er du helt klart havnet i den rigtige kategori.

Den populære bog samt musicalen og filmatiseringen indeholder en lang række spændende karakterer, og du finder de fleste af dem her hos os. Bogen blev skrevet allerede i år 1900, mens musicalen blev sat op omkring 40 år senere. 46 år senere kom der så en opfølger, og i 2013 kom der en helt ny filmatisering fra Disney, som udspiller sig før tiden, hvor Dorothy når Oz.

I denne kategori har vi samlet alverdens karnevalskostumer og vilde gadgets, som passer til både børn og voksne, som er interesseret i at lege eller klæde sig ud efter temaet "Troldmanden fra Oz". Kun fantasien sætter grænser! Kendte karakterer er eksempelvis Dorothy, heksen Glinda og Blikmanden, bare for at nævne nogen et par stykker. Husk, at vi naturligvis også har masser af tilbehør, såsom parykker.

Produkterne i kategorien er et godt valg, uanset om det drejer sig om børnefødselsdagen, halloweenfesten, udklædning, polterabend, teaterforestilling eller noget andet festligt, som kræver en flot udklædning af en god kvalitet.
Læs mere
1 hits