Vis større billede

Troldmands Stav med Drage

first_saleprice.value: 7920
first_price.value: 18320
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr 229 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Hvordan viser du egentlig, at du en person med magt til halloweenfesten, og at det minsandten er dig der bestemmer? Jo, det enkle svar er, at du tager denne mægtige stav med til dit outfit, for at vise hvor powerful du er. Hold staven op og råb "Magt i mit hjerte", når du føler, at du får for lidt opmærksomhed. Denne stav er desuden så tilpas lang, at den kan anvendes som stok, hvis du mod forventning skulle få problemer med din gang under aftenen!

Troldmands Stav med Drage kommer i to dele og måler ca. 168 cm når den er sammenbygget. Rundt den sorte stav snor en grå drage sig, og længst oppe er en lilla kugle placeret, som lyser når du trykker på den røde knap. Staven er et godt komplement til dig, som er klædt ud som troldmand eller Game Thrones-karakteren Khaleesi til kostumefesten.

Materiale: Plastik.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen48001 eller du kan uploade dem manuelt.
castle