Vis hele beskrivelsen

Udendørs spil

Her finder du alt, hvad du har brug for til at forgylde sommerens udeliv for både store og små. Klassikere som cricket, badminton og petanque er sikre valg, når både voksne og børn skal holdes aktive. Måske har ungerne brug for nye spil inden sommerferien? Udendørs spil er en fin aktivitet for børn med krudt i bagdelen samt for de familier, der er nødsaget til at vente lidt længe på, at grillmaden bliver klar, fordi far står og vurderer, hvornår bøfferne er "medium".

For den skydeglade - som i modsætning til James Bond ikke har licens til at dræbe - har vi en bred vifte af harmløse skydevåben. Ingen sommer er værd at nævne uden en vandkamp, og med vores vandballoner har du projektiler nok til at angribe både venner og fjender.

Er du vild med runde ting, der flyver gennem luften, men skal det helst ikke gå alt for stærkt (og undgår du helst at blive våd), anbefaler vi sæbebobler. Det er et klassisk indslag, der aldrig mister sin charme, og vores gigantiske bobler slår med garanti pusten ud af selv den mest rutinerede sæbebobleblæser!

Filter

Viser 173 produkter
castle