Udstikkere

Hvem elsker ikke en god småkage til eftermiddagskaffen eller til fødselsdagsfesten? Der findes cookies for enhver smag. Har du en personlig favorit? Måske en chokoladesmåkage eller en kage med farverigt krymmel? Eller hvad med brunkager, som man automatisk længes efter ved juletid? Vil du bage flotte småkager, har du brug for én eller flere udstikkere. Det er ikke så nemt at forme småkager og forskellige figurer med en kniv. Nej, du har brug for en udstikker.

Der findes udstikkere i en række forskellige designs. Hvad med eksempelvis en rund figur? Perfekt valg, når du vil bage klassiske runde kager, eller når du vil have præcis de samme størrelser småkager med et velsmagende fyld. Der findes også udstikkere, som er formet som bogstaver og tal. Kagefigurer, der ligner bogstaver eller tal, giver dig mulighed for at bage dine eget bogstavskiks, så du derefter kan forme ord og navn. Det bliver en sjov detalje til fødselsdagsfesten eller nytårsfesten.

Men udvalget af udstikkere stopper ikke dér! Hos Partyking finder du både store og små udstikkere, sjove udstikkere, juleudstikkere, dyreudstikkere og masser af andre udstikkere. Faktisk findes der en variant til enhver lejlighed. Hvis du eksempelvis planlægger et babyshower, kan du bage småkager, som har form som små babyfødder, små sutteflasker eller som små rangler. Ved en konfirmation kan det være flot med småkager, der ligner kors. Der findes også kageudstikkere med dyrefigurer, instrumenter, køretøjer, værktøjer, rum- og halloweentemaer.

Glem endelig ikke udstikkere til julens brunkager! Hjerter og stjerner er klassiske former, men du kan også vælge udstikkere, der ligner julemænd, snemænd eller juletræer. Hvis du ønsker det, kan du sågar stikke hul i kagerne, før du bager dem og derefter trække et smukt rødt bånd igennem. Derefter hænger du brunkagerne i et vindue eller i juletræet. Det skaber en herlig julestemning! Du kan også anvende udstikkere og udstanse et motiv, eksempelvis i sukkerpasta, marcipan eller tærtedej, til den større kage.

Det er super sjovt at bage kager, og det bliver endnu sjovere med udstikkere. De hjælper dig nemlig med at opnå den perfekte størrelse gang på gang. Du kan sagtens bage med børnene. Du skal muligvis hjælpe dem med at rulle dejen ud, men selve udstansningen af småkagerne kan børnene klare på egen hånd. Hvorfor ikke bage sammen til festen? Lad dine gæster deltage og være med til at stanse kagerne ud. De vælger selv udstikkeren, og når småkagerne er bagt og kølet af, kan I sammen dekorere dem med glasur og måske med flot krymmel, før det er tid til at smage og gnaske i alle kagerne.

Er du ved at være sulten efter kage? Vi havde det på fornemmelsen! Bestil de ønskede udstikkere her i Partykings webshop, altid til ekstra gode priser og med hurtig levering.
Læs mere