Til toppen
Startside > Temaer > Gaver > Valentinsdagsgaver >
Vis hele beskrivelsen

Valentinsgave 2019 - Til Ham - Til hende

Valentinsdag i sin moderne udformning stammer fra en amerikansk skik, men den tager oprindeligt udgangspunkt i de traditioner, der opstod i løbet af middelalderen i det gamle Europa. Dagen hylder helgenen Sankt Valentin (kærligheden), og her på Partyking er vi fast besluttet på at holde traditionen i hævd. Det er dagen, hvor man skal påskønne sin partner, uanset omstændighederne.

Hvorfor gøre det svært? Mange gange er det nok at forære sin partner en lille rose, en sød lille bamse eller en æske chokolade. Alle disse ting finder du naturligvis i vores Valentinsdag-gavesortiment. Hvis du vil gå all-in, kan du vælge en gulddækket rose i 24 karat, en bamsebuket, en massagepude til nakken eller en gigantisk bamse, der dækker det halve af soveværelset. Ingenting er for stort, ingenting er for lille. Det er netop derfor, at vi hos Partyking forhandler et yderst varieret sortiment – et sortiment for både dig og mig.

En valentinsgave behøver ikke være en ting, det kan lige så vel være en helt særlig oplevelse. Måske vælger du at tage hjem fra arbejdet lidt tidligere, så du kan nå at pynte hjemmet op med hjerteballoner og rød-hvide serpentiner i loftet, mens krystalskålene fyldes med lækker mælkechokolade. Og selvfølgelig når du også lige at dække sengen med rosenblade. Selv de mest hårdhudede smelter ved synet! Partyking har alt, uanset hvordan du vælger at forgylde din elskedes dag.

Vi befinder os som bekendt i 2019, og man skulle tro, at vi snart har fået styr på det med valentinsgaver, men det kniber stadig. Hvad der er den perfekte gave, kommer selvfølgelig an på den enkelte kvinde eller mand, men hvilken fyr kan sige nej til kærlighedskuponer fyldt med massagetilbud, whiskyslik, chokolade og kærlighedsspil!

Stort set alt i vores Valentinsdag-sortiment passer til fyrene – måske har du endda overvejet vores vibrator til nødstilfælde. Vi har heller aldrig mødt en pige, som har takket nej til slikundertøj, gelehjerter, slip knots og hjerteprydede strømpebukser.

Vi har kort og godt det hele, når du skal finde tingene til den perfekte Valentinsdag.

Filter

Viser 146 produkter
castle