Vandglas

At drikke vand er måske ikke det mest spændende i løbet af en dag, men det er en nødvendig ting, som vi ikke må glemme. Ved at samle et spændende og smukt sortiment af forskellige vandglas kan vi hurtigt øge spændingen, når tørsten skal slukkes, endda på smukkeste vis.

Vandglas er et meget grundlæggende produkt, som man bør have derhjemme, Deres primære egenskab er at opbevare vandet, og de kommer gerne ind på bordet uden de helt store finesser. Her hos Partyking synes vi imidlertid ikke, at et så vigtigt glas skal stå i skyggen af andre flotte glas. Vi har indsamlet forskellige vandglas med seje og smarte finesser samt i et materiale af høj kvalitet og flotte effekter og udformninger. Fyld glasskabet med disse, så du får vandglas, som skiller sig ud fra mængden på en unik måde.

Hvis du ønsker lidt mere fesstemning, kan det være, at et par engangs Glow Cups vækker din interesse. De er selvlysende og gør, at du kan skimte dem, selvom belysningen er dunkel. Ydermere kan du få dem i forskellige farver, så du altid kan finde netop dit glas.

Du kan passende købe flere, hvis du er ved at planlægge en fest, så du bliver klar til at imponere dine gæster. Går du i stedet efter et lækkert vandglas, som er velegnet til såvel vand som drinks, har vi også denne type i vores sortiment. Disse leveres i et flot design med mønstrede glasoverflader, som gør indholdet ekstra flot.

Vandglas kan gå i stykker, særligt hvis man er klodset, eller der er børn i familien. Med vores highballglas, som er ekstra robuste, slipper du for hundredvis af glasskår over hele gulvet, hvis uheldet skulle være ude. Glasset er robust, men skulle det går i itu, vil det ligge på gulvet i små dele i stedet for et utal af glasskår, hvilket er et mere sikkert alternativ.

Vil du gå skridtet videre, kan du vælge vores glas, der ikke kan knuses. Disse kan umuligt gå itu, uanset hvor mange gange de tabes på gulvet ved en fest, eller når den lille kaster med dem. Glasset er nemlig fremstillet i silikone og er meget blødt at holde om. Silikonen klarer de forskellige temperaturskift, og dette giver vandglasset mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Hvis du ønsker en lidt mere hyggelig restaurant- eller barfølelse i hjemmet, kan du nu få de vandglas, som man ellers kun ser ude i byen. I vores sortiment af vandglas finder du eksempelvis de typiske Pepsi-glas, som anvendes flittigt på restauranter, barer, fastfoodrestauranter eller lignende. Disse kan fyldes med vand, men så sandelig også med Pepsi og is, så du får den bedste følelse. Ved at købe dine vandglas online hos os får du mange spændende og anderledes produkter at vælge imellem. Vores sortiment af vandglas skiller sig ud fra mængden og tilbyder smarte finesser, der kan komme dig til gavn i mange situationer.

Alle vores vandglas tilbydes til gode priser og leveres hurtigt.
Læs mere