vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Vimpler

En vimpel er et aflangt flag - eller en trekant, om du vil. Den store forskel på en vimpel og et almindeligt stort flag er, at en vimpel kan hejses 24/7. Her på Partyking er vi ikke helt så formelle, så med vores vimpler får du faktisk lov til at gøre præcis, som du ønsker. For os er vimpler en festdekoration, der løfter feststemningen.

Hvis du leder efter vimpler, er du virkelig kommet til det rigtige sted! Her på Partyking kan du finde vimpler til alle lejligheder. Ja, vi tør godt hævde, at vi har noget til alle lejligheder, og som du snart vil opdage, har vi masser af vimpler i forskellige materialer, farver, størrelser, mønstre samt med og uden tekst og tal. Lad os give dig nogle få eksempler.

Tjek gerne vores guirlander med vimpler. Du kan bl.a. finde flagguirlander til fødselsdagsfesten, halloweenfesten, brylluppet, Oktoberfesten, Hawaiifesten, nytårsfesten, diskoteket, studenterfesten og alle andre særlige begivenheder. De fås i alle mulige farver, fra klassisk sort og hvid til de farverige, stribede, plettede og sølv- eller guldglitrende.

En guirlande er nem at hænge op, og du kan eksempelvis fastgøre den til væggen med lidt tape. Du kan også hænge den over det dækkede festbord eller buffetbord eller binde den mellem to træer eller buske, hvis vejret ellers tillader det. Hvis du ønsker det, kan du matche vimplerne med andre festdekorationer.

Her på Partyking finder du eksempelvis et stort udvalg af balloner, konfetti og serpentiner. Der er også vimpler i forskellige farver og mønstre fastgjort til små partypicks. Denne type vimpler er perfekte til udsmykning af forskellige former for bagværk såsom lagkager eller cupcakes, men også til forskellige typer fingermad og snacks. Du kan vælge mellem små partypicks med kranier til halloweenfesten eller spøgelsesfesten, partypicks med forskellige tal på til fødselsdagsfesten samt blå og hvide partypicks til efterårets sjove oktoberfester. Vimplerne findes også på sugerør og diverse lagkagedekorationer.

Du skal blot scrolle ned her på siden og finde vores store udvalg af dekorative vimpler. En vimpel er en super flot dekoration til forskellige fester og andre festlige lejligheder, men en vimpel kan også anvendes til en sportsbegivenhed, under Prideparaden, ved en højtid eller som en indretningsdetalje. Du kan eksempelvis placere en sød vimpel i børneværelset langs væggen eller over tremmesengen eller puslebordet. Det bliver en flot og festlig detalje i rummet - og noget, som barnet kan ligge og kigge på.

Når du har besluttet, hvilken vimpel du ønsker dig, tilføjer du den til indkøbskurven og vælger betalingsmetode og fragt. Snart vil du have din nye vimpler hjemme hos dig selv, og så er det tid til at pynte op. Held og lykke med festen!
Læs mere